22.12.10

Motebloggen består!


Men uten et digitalkamera i mitt eie er jeg redd det kun blir skrevne ord denne gangen også. Jeg vet dere er spent på SPANX'ene mine, og jeg vil helst ha en skikkelig fotomontasje med før og etter-bilder, men jeg må vel knipe i det syrlige eplet og si at SPANX er the shit. Min torso er tilsynelatende stram bak trøyene. Kun mitt fjes har den umisskjennelige oppblåstheten som kjennetegner en tjukkas. Terningkast 4 til SPANX. For jeg er fremdeles bollete.

Det må ikke universitetsutdanning til for å merke seg at julejævelen er her og at nok et år er over i følge vestlig tidregning. Dette året går for å være av det mer begivenhetsrike i mitt ellers så uspennende liv. Bare her om dagen kløp jeg nykjendis Hasse Hope i kinnet og mumlet et eller annet om bollekinn. Og jeg, som bollekinn-type, kan bruke slike ord uten at det blir oppfattet som om jeg vil dytte noen inn i en ovn og støpe om fettet deres til såpe.


Om år 2011 blir like innholdsrikt driter jeg egentlig en lang hanemarsj i. Jeg liker best når livet tuller, tøyser og flørter ertende med meg slik at jeg ikke helt vet hva som skjer omkring neste sving.