28.4.08

På lørdag fant jeg hentelappen i postkassa. Jeg jogget i lett gange ned på Kiwi som er mitt lokale postkontor. Jeg står i postdelen av butikken og venter på hjelp. Lenge. Pakken er ikke der, den ligger på hovedkontoret rett borti gata. Lett jogg dit, og det er stengt. Et ekte postkontor stenger tidlig.


Men i dag! I dag kunne jeg løse ut en liten pappeske med dette nydelige skrinet. Og i hele dag har jeg veltet meg i pipelyd. Min helt egne Theremin!


Og, by the way, jeg kan jo ikke bare HA en Theremin. Jeg må jo spille på den. Så jeg handlet meg like godt en forsterker av ypperste merke. Hvilken dag!

21.4.08

Musikkvideoen vi lagde i desember har endelig somla seg ut på YouTube. Det var dærsken piska mæg på tide, som nordingene sier.



Vi frøs oss i hjel og noen av oss blødde i virkeligheten. TG gav meg en på tygga så kjeven smatt ut av ledd. Det var frost i bakken, så vi slo oss når vi ramla. Inni mellom slagene løp vi inn i bilen til Øyvind og varma oss. Hendene var gjennomfrossne of klissete av syltetøy og ketchup. Elvis brakk seg når jeg brakk meg da munnen var full av ketchup og syltetøy. Innescenen er i kjelleren til den gode Kåre André. Takk, Kåre André. Og takk til Dan som har filma, klippa og hele greia. Og takk til fvn-TV og Gnu som gav oss sjansen til å lage dette kaoset av en video.

17.4.08

Så er det offisielt også fra Quartfestivalen selv, for nå går det ann å lese denne litt interne omtalen om meg og bandet, for vi, Figur Flint, kommer på Quartfestivalen. Les det og gråt.


Fotos: Tor Erik Schrøder

10.4.08

Ble jo djæskli deppa da jeg fant disse på nytt. Fire tegninger som aldri ble brukt på Quartfestivalen i fjor (som pynt/pryd på gjerdene omkring på området). Jeg fikk egentlig heller aldri noen gode svar på hvorfor fire av dem uteble. Men man skal ikke gråte over spilt melk. Jeg kan jo i det minste, som en service til mine lesere, legge dem ut her på bloggen.






Ekstra kjedelig var det å være med på Quartlaget det året det var så bratt. Det året Quarfestivalen sugde ræv. Og som om ikke det er nok somlet de da bort tegningene de maste etter. Rent musikalsk kan det se ut til at Quartfestivalen i år er på rett kjøl igjen. Det er jeg glad for. Det er ekstra stas med en festival av den typen rett utenfor stuedøra. Jeg håper det kan være sånn i lang tid. I år så har jeg jo nye forpliktelser med festivalen i form av at jeg er en av artistene. Ekstra stas, så klart.

7.4.08

Det har tydligvis hvert en svært begivenhetsrik helg for Fædrelandsvennen del. I forrige runde( semifinalen til Kampen om Agder) ble Figur Flint og saken generelt viet to sider og gigantisk foto. Denne gangen forbigår begivenheten (finale og gevinsten spillejobb på Quartfestivale) kun som en fotnote i mandagsutgaven. Formuleringen i artikkelen er likevel meget fordelaktig for Flint. Takk, Mads.

Les godordene her.

Sitaten som ble fjernet av kulturredaktør Torgeir gikk som følger: "Jeg ser på dette som en gledens dag, ikke minst for Quartfestivalsens vedkommende, de har jo nettopp vunnet selveste Figur Flint. Jævla heldig for dem"


Love.

5.4.08

Sannelig min hatt. Figur Flint vant Kampen om Agder og får dermed spille på Quartfestivalen og Raumarock i sommer. Jeg er blid.


Fotografi: Mads Oiern

Fotografiet er fra i går, da vi vant.

1.4.08



Jeg har ønsket meg en slik i lang tid. Og i dag kom den meg endelig i hende. Jeg hentet den på posten og kjøpte batterier til den og prøveropte den. Ikke så høyt, for da blir det feeding og jeg er litt sjenert, så jeg ville ikke bråke på grunn av naboer. Det er selvsagt hovedsaklig til Figur Flints konserter denne skal bruke. Men vi vet jo at dette blir en følgesvenn i mange samenhenger fremover.