23.11.06

Julegavetips!!

30


Nuh bør begge bøker være at få tak på i bokhandlere landet over. I begge bøker er der bidrag fra Roy och mig. God Jul!!

21.11.06

Passe brukbare dager. Kveldene er bekmørke og kjølige. Kroppen går inn i dvale og et ekstra fettlag gjør meg bedre rustet mot vinterkulden. Jeg har vasket ned badet. På høy tid. Når mose vaskes bort, så er det på høy tid. Jeg ble spurt om legitimasjon på utestedet Kick her forleden. Det sier kanskje mer om vakta som spurte enn om meg. Fyren jeg deler leilighet med har blitt sjuk og ligger på sofaen og surkler som en gammel kaffetrakter. Mens jeg taster dette lytter jeg til Candi Statons His Hands. Skrevet av vår tids beste: Will Oldham. Låta gir frysninger hver djævla gang den lyttes til. Nyeste skiva til Will er heller ingen dårlig investering. Nå presser det på i stumpen min. Så jeg stanser denne oppdateringen nå og setter meg på nyvasket bad og bæsjer godt, deilig og lenge mens jeg blar i boka "Utslipp".


Snakkes, kids!

12.11.06

En gang kjente jeg mine foreldre mens de var yngre enn det jeg er nå.

8.11.06

På lørdag var det samling etterfulgt av festligheter med folk fra den lokale radiostasjonen, Radio Ung. Gokart, Dolly Dimples og vanningshull. På Gokarten kom jeg på nest siste plass, og min gode venn, LilleRoy på andreplass. Som en mager trøst ble det tatt et bilde av min person i en flott kongestol. Bildet ble så morsomt at jeg hadde gledet meg til å få bildet og legge det her, på denne blog. Men det uteblir, da min lille venn som knipset bildet ikke får til overføring av sine bilder fra mobilkamera til computer. Men det var likevel på høy tid med en liten oppdatering her. Et lite, "hei, alt står bra til, asså".


I går ikledde jeg meg plagg jeg ellers aldri viser meg offentlig i. En grønn type "old-school" treningsjakke. Denne var jeg også iført på jobb. Selv om det føltes uvant så smatt jeg fort inn i rollen som meg selv igjen og trivdes i treningsjakka. Casual. For de av dere som kjenner meg vet at jeg som oftest kun går i skjorter.


Mer fra i går: Jeg har i de siste ukene brukt vinterjakke. Og på gulvet på mitt bittelille rom har mildværjakkene ligget og opptatt plass. Så jeg løftet dem opp og ristet støvet av dem med den intensjon om å henge dem på kleshengere nede i gangen/kjøkken/oppholdsrom. Da jeg ristet på cordfløyelsjakka mi klirret det som i mynter i den ene lomma. Det jeg trakk opp av lomma var til min store forbauselse en oppgjørspose (en pose i plast med penger fra en kvelds salg i ølbula). En oppgjørspose fra mildværets tid, 24. oktober.

Poenget er at disse oppgjørsposene med flere tusen kroner skal plasseres trygt i en nattsafe etter arbeid. Men noen ganger har nattsafens kode vist seg umulig å få taste, slik at man bare må ta med seg posen hjem og vente til en annen gang med pengelevering. Denne gangen hadde jeg altså gått over til vinterkostyme 25. oktober og glemt det hele.


Og slik er dagene. Full av spenning og vittige opplevelser.

2.11.06

Generelt:

Bøkene Propell (Tegneseriebok med hovedtyngden rettet mot barn) og Utslipp (Tegneseriebok i forbinnelse Bellonas 20års jubileum) er begge kommet fra trykkeriet og på vei ut til massene. I begge bøkene har Roy og jeg bidratt. Roy har allerede skrevet flere flotte avhandlinger om prosessene. Sist om Propell. Så jeg skal ikke ta den oppgaven. Likevel er det min bloggerplikt og fortelle om det hele.


Kulden er bitende. Vi har passert den nest siste måneden i året. Dette er tiden på året jeg liker minst. Den er sikkert fin å se på og alt det der. Men jeg liker ikke å bevege meg i den. Jeg har kjøpt en ny vinterjakke til anledningen. Og har, siden jeg plutselig er pengesterk, tenkt at invistering i et sett hansker og noen gensere kan gjøre årstiden lettere. Som det sikreste tegnet på den dumme årstiden har leppene mine blitt knusktørre og Lipsyl på også i år anskaffes.


Jeg jobber selvsagt en god del. Og ansvaret som barsjef gjør at hvert minutt av døgnet går bort til tanker om Charlies ve og vel. Jobbe betyr lønn og jeg vet jeg kommer til å trenge det. Om noen måneder håper jeg at jeg kan forlate dette hølet jeg bor i for tiden. På grunn av at det er et høl koster det ikke så mye å bo her. Ikke minst fordi vi er to om leien. Når tiden er inne vil garantert min nye bopel koste minst en halv månedslønn.