24.2.06

Bare fordi jeg ligger noe på etterskudd med betalingen på de seneste fakturane jeg har fått fra Nextgentel velger de å takke en trofast kunde ved å sette ned hastigheten på mitt bredbånn til sneglefart. Det gjør det bortimot umulig å surfe effektivt på internett. Og om få dager tar jeg alle mine eiendeler under armen og flytter til et nytt bittelite krypinn. Det jeg forsøker å si, kjære leser, er at muligheten for at jeg ikke dukker opp like hyppig på internett de neste ukene er meget sannsynlig.

Jeg har ingen planer om å bruke Nextgentel som nettleverandør ved neste korsvei.

20.2.06

Podkasting:

På nytt inviterer jeg dere til å laste ned og lytte til en gammel sending hvor Erlend og jeg skravler i munnen på hverandre. Musikken er borte. Vær så god.

13.2.06

"La oss Podkaste programmet vårt, Erlend". Her ligger det første klar til nedlasting. Vi har ganske enkelt tatt bort musikk og reklamer slik at det blir til 24 minutter med skravling i munnen på hverandre. Den røde tråden denne gangen er Fantomet, koltbord og hes. God fornøyelse.

For å få med deg sendingene i original innpakning med musikk og det hele, så må det lyttes til på tirsdager mellom 19 og 20. På lokalradioen i Kristiansand. 106,9 eller på Radio Ungs nettradio, her.

10.2.06

Helgens tegning:

Skal si...


Ringer du meg i håp om å få meg til å støtte et veldedig formål så skal du vite at jeg allerede har invistert alle mine penger i det mest veldedige jeg kan komme på. Nemlig meg selv. Takk.

9.2.06

Jeg har slått meg mye i det siste. Jeg har hatt forstuelser i henda og armene og helt glemt bort armhevingene. Nå er det kanskje tre uker siden sist. Kanskje mer. Og pattene mine, som var i ferd med å bli stramme og lekre inntar den gamle formen igjen. Så nå setter jeg igang igjen. Runde to.

3.2.06

Helgens tegning er tilbake.

Skal si...


Beklager det korte oppholdet der. Travle dager her i Haugeland. De er ikke mindre travle for øyeblikket, men jeg bør nå klare å skvise inn et og annet budskap til mine lesere.

Budskap #1: Du velger selv hvordan du vil leve livet. En vrien leveregel. Men jeg tror på den. Selv om kortene du er tildelt ser ganske dårlige ut så kan du alltids finne en måte.

Budskap #2: Ta ikke sorgene på forskudd. Selv venter jeg til sorgene eksploderer i fjeset på meg. Ha alltid tro på at rundt neste sving venter det deg noe godt.

Budskap #3: Smil til verden og verden smiler til deg. Dette er karmabudskap. Gjør gode ting og gode ting skjer med deg. Det er ikke sikkert det virker. Men det føles ganske godt å ha et slikt positivt syn på livet.

Budskap #4: Lytt til, eller ha Louis Armstrongs What A Wonderfull World i tankene hvor enn du går. Armstrong vokste opp i fattigdom og et Amerika i lynsjestemning ovenfor enhver farvet. Den blide negeren ser likevel bare godt i vår grusome verden.

Budskap #5: Vær din egen herre. Ikke la andre geleide deg gjennom livet. Det være seg venner eller en livsledsager. Du er uansett deg selv nærmest til enhver tid.