19.5.07

En liten tegning av en av mine favorittscener fra en av mine favorittTVserier. Du gjetter kanskje hvilken? Og tar jeg feil når jeg tror det er Thriller han nynner?
BRENT

Mye skjer i Haugeland nå om dagen skal jeg signere under på. Ikke nok med at jeg innen fire dager skal være utpakket, utflyttet og utvasket samt lagret bokser og møbler i kjellerboden til Erlend for deretter å låne hans leilighet i en måned før jeg flytter inn i en diger leilighet i Kirkegata 1. juli. Samstundes skal det tegnes og scannes kilometervis med tegninger som skal brukes i Quartfestivalsammenheng. Metervis på metervis med gjerder på og utenfor Quartområdet skal dekkes med "bannere" hvor påtrykken er mine tegninger av alskens slag. Det er en glede og en hel del blod, svette og tårer på en gang. Men mest glede. Oppi det hele skal jeg jobbe som bartender og fremføre mitt repertoar med bandet, Figur Flint.


Så fremt ikke hjertet mitt sprekker eller magesekken blør så kan dere forvente å følge mitt arbeide her... og på Facebook, så klart.

14.5.07

Jeg har entret politikken. Og det til tross for at det å diskutere politikk ikke er min stil. Jeg vet jeg hører til på venstresiden. Og grunnen er at jeg vet veldig godt at høyresiden ikke er noe for meg. Nå er jeg nummer 51 på lista til Rødt. Men ikke utprøv mitt valg som listefyll ved å utspørre meg om alskens finurligheter RV tar seg til. Neste steg er å melde seg ut av statskjærka. På høy tid spør du meg.

7.5.07

Mine fete venn og jeg har lagt bak oss en deilig helg og minnene er mange, men sterkest er minnene om kebab. Kebab, den mest delikate matrett av dem alle.

3.5.07

Det er vel mer pop med Facebook, tenker du. Det er mer pop med Facebook for tiden. Men jeg glemmer ikke bloggen helt. Og beklager for tiden jeg har vært borte. Mai er gull verdt med sine fine soldager. Jeg finner meg faen ingen jævla leiligheter i denne søppelbyen. Alt er smått og dyrt på en gang. Men om kort tid må jeg være utflyttet. Noe finner jeg. For livets glade gutter går solen aldri ned.

Tegningen er lirket frem fra glemselen igjen. Årets Quart og min strek blir bestevenner. Hipp hipp.

Og om en time plinger Roy på døra og sammen bærer vi våre pløsete kropper til togstasjonen og toget som tar oss videre til hovedstaden. Og i hovedstaden står Oslo Comics Expo på menyen.