29.1.07

Kroppen min aner fred og ingen fare. Den nynner ubekymret på ei lystig vise. Men plutselig øker den høyre mandelen 5 ganger i størrelse og gjør det å svelge til en prøvelse. Inni margen fryser jeg mens på utsiden koker jeg. Leddene verker og hodet er trangt. Jeg er ikke ofte skikkelig skikkelig syk, så disse tingene reduserer meg kraftig. I tre dager har jeg ligget på sofaen og sett hele sesong 1 omigjen av My Name Is Earl på DVD med kjæresten min. Jeg skal ikke klage. For det er egentlig mest kos. Men faen ta alt det vonde som kommer samtidig som man endelig har et påskudd til å ta det med ro. Sjuk altså.


Nå som My Name Is Earl er i gang med sin andre sesong anbefaler jeg dere alle, ta i bruk det dere illegalt laster serier ned med og få med dere de nye episodene. Rome er også i gang med ny sesong. Og ikke glem sesong 2 av Extras. Og er Heroes helt ukjent for dere så sjekk ut.

24.1.07

Ållright, folkens. Jeg beklager virkelig dårlig oppdatering. Den mørke vinteren gjør meg søvnig og trett. Samt at dagene fylles av meningsfylt samvær med en ung og yndig pike som jeg har forelsket meg i. Jeg har selvsagt ingen plan om at dette stedet skal oppdateres sjeldent av den grunn. Men gi meg litt tid, så kommer mine interessante betraktinger på livets underfundigheter tilbake som om alt var fra før. Minner mine fans om at jeg fremdeles ser etter et bedre egnet krypinn til å huse mitt legme. Mitt tempel av en kropp behøver et trivelig, åpent og lyst sted nokså sentralt. Si i fra, takk. Med noen vitale endringer i livet vil også energien og chakraen komme på plass.

21.1.07

Og nå kan hele verden se Figur Flints konsert fra Østsia sist fredag på alles favorittnett-TV CrapTV.


Velbekommen.

11.1.07

For de av dere som befinner seg i sørlandsregionen i morgen aften er det bare å pakke snippsekken og besøke Østsia, hvor TG, Haldor, Øyvind, Elvis og jeg får dere til å trampe takten til Figur Flints groovy greier. Og syns du ikke mye om Figur Flints uhøytidlige tilnærming til mediumet musikk så er jeg sikker på at James Band gjør en vel så god figur men med en noe stødigere hånd i kategorien rock. Velbekommen. Også håper jeg det måtte smake.

8.1.07

Hello, Spaceboy!

Vi feirer David Bowies sekstiårsdag i dag.