30.10.06

I skammekroken med meg!

Rod Stewart - Do Ya Think I'm Sexy?

25.10.06

Neeei! Nå ble jeg flau. Jeg kom på en låt jeg liker.

Ravi - Dans oppå bore

Det at alt Ravi tar i nå blir krampeaktig og jævlig gjør at jeg hadde satt en strek over Dans oppå bore. Litt på samme måten som at Ole Edward Antonsen og den stygge blå trompeten hans satt en stopper for at jeg likte Rolling Stones Honky Tonk Women.

Ompa til du dør med Kaizers Orchestra syntes jeg også var tøff. Slå meg.

22.10.06

I dag nådde jeg bunnen av skittentøyskurven da jeg skulle vaske tøy. klærne i bunnen hadde fått jordslag. Og det på grunn av at jeg i sommer slengte mitt våte badetøy i kurven. Slike erfaringer gjør godt. Det sier meg at jeg hver gang jeg skal vaske tøy ikke bare plukker opp de plaggene som ligger øverst. Jeg har for lengst erfart at mørkt/farget tøy og hvitt skal vaskes hver for seg. Jeg liker å fremstå som en ryddig, renslig og velkledd herre. Men har nok mine svin på skogen. Jeg dusjer foreksempel ikke hver dag. Men annhver og i noen tilfeller hver tredje dag. Ryddig rundt meg er det heller ikke. Når man vannsmektes på slik måte i sin bopel som jeg gjør så bryr man seg lite om at alle sine eiendeler ligger strødd omkring seg. I mitt nuværende tillfelle har dette også mye med plassmangelen å gjøre. Mitt neste hjem skal inneholde plenty med hylle og skapplass.

20.10.06

Folket har talt og jeg tar til etteretning. Min liste i forrige post var feig og inneholdt for få "synder" såvel som at de ikke var dårlige nok (Daft Punk er jo faktisk fett). Musikk jeg er for flau til å si høyt at jeg liker. Jeg slenger på 3 til:

Margaret Berger - Samantha
Kylie Minogue - Can't Get You Out Of My Mind
Erik Faber — Not Over

17.10.06

Uff. Kulda setter inn. Jeg fryser inn til beinet. Huttetu. Og som om ikke det er nok så har jeg påført meg en liten forkjølelse her jeg sitter. På Sunkost fant jeg C-vitaminer og Japansk pepperminteolje slik at jeg innen få dager sikkert er frisk igjen.


Vi skal snakke litt om drittmusikk i dag og låter jeg i sosiale sammenhenger tier om fremfor å rope en hyllest til. Jeg har blitt bedt om å lage en liste. En liste over "guilty pleasures". Musikalske godbiter som jeg rett og slett er flau over å like.

Jeg har ikke for vane å juge på eller av meg musikk. Her kommer driten jeg likevel liker.

Sugarbabes - Hole in the head

Daft Punk - Around The World

Trio - Da Da Da


Listen er forøvrig lang. Men jeg våger ikke eller orker trekke dere inn i dette mørket sammen med meg. Happy toughts!

7.10.06

De som kjenner meg vet at jeg vrir meg i smerte når jeg tenker over bosituasjonen. Selvsagt, som alt annet som skjer meg her i livet, har jeg meg selv å takke. Dette må jeg takle. Men nå er det på høy tid å få seg et skikkelig sted å bo igjen. Jeg kan ikke bruke tiden på vridning i smerte med tanke på mitt bokstavlig talt lille krypinn. Jeg rer opp sengen mens jeg stanger hodet i taket. Det gjør vondt.

Jeg er stille og snill. Hjelpsom og trygg. Fast i fisken, løs i snippen. Har du et tips om plass og være så gi meg et vink. Jeg liker det å bo sentralt. Har lært meg å sette pris på at det er høyt under taket og plass til hyller og skap. Skulle jeg kunne velge, så ville jeg sagt: Ikke så dyrt men litt stort. Uforenlig. Nå sier jeg: Jeg betaler litt ekstra for trivselen.

Og for dere som liker mitt arbeid innen tegneserier, så kommer det noen flotte overraskelser til dere. Jeg sier mer nå det nærmer seg. Men ytterst viktig for meg er det å bo slik at jeg trives med det det er å sitte i hjemmet og jobbe i ensomhet. Hjelp!!

Snakkes. Skal sjekke finn.no.

2.10.06

"dæven, charlies, altså. æ bor flere tusen kilometer derfra men e allerede lei av plassen. har ikke charlies egen reklame side? æ vil lese mer om DEG, ronny! sånn som det va før jobben tok livet ditt."

Dette er beskjeden jeg får fra Anne via min kommentarfunksjon. Charlies er meg. Jeg er Charlies. Ihvertfall nå om dagen. Lite slash ingenting skjer utenom. Jeg står støtt ved tappekran.

Men:

Jeg tegner noglet igjen. Dette skal jeg berette og utrede mer om efterhvert. Kjærlighetssorgen er over. Takk Kristin, som kom med de rette kommentarer da det gjaldt som mest. Mitt rockeband har fått seg ny gitarist. Vi øver og blir bedre og skal spille på Javel 25. oktober. Det ligger forresten ny video med oss på Craptv.net. Klikk deg inn på "konserter"-listen på venstre halvdel av siden og seinere vårt bandnavn under "Kulturnatta 06". Dernest nyt løs og ledig Figur Flint.