29.6.05

Ferien gir meg ekstra mye tid til grublerier. Ferien får meg til å gruble på fettet.


Ikke nok med at jeg tar armhevinger for å bli kvitt fleskepattene til t-skjortehelvete som venter meg i Skoringen når ferien er over. Jeg forsøker å spise sunnere. Men det er ikke så lett. Gårsdagens grøntinnkjøp på ICA ved Lundsbroa (som jeg herved kårer til å ha byens verste grøntdisk) var ikke bare en dyr handel, men når jeg hakker i salaten er den grønn og vassen inni. Og sånn er det bestandig når jeg kjøper grønnsaker. Noe er råttent inni. Og jeg får meg ikke til å klage på frukt og grønt. Likevel som den sytepaven jeg er sutrer jeg over det hele inni denne bloggen, min private lille klagesone.


Men. Jeg fikk nå likevel laget meg en bolle halvfrisk vassen salat som jeg på andre dagen dytter inn i nepas egen næringsinngang. Planen er å ta seg noe salat noen ganger om dagen for å få fart på forbrenningen. Til nå har jeg kun inntatt ett til to måltider pr. dag. Det er på ingen måte den riktige måten å spise på. Forbrenningen blir bare treig og puppene mer fleskete. Og nå som jeg nærmer meg tretti... WÆÆÆÆ!! TRETTI!! WÆÆÆÆ!!

24.6.05

Og der. Som en langdistanseløper på sin livs løpetur, kom jeg meg i mål, og kan nyte 3 uker med frihet, sol, sommer og alkohol. Fra og med for 1 time siden er jeg på ferie. På ferie. Jeg er på ferie. Det er et ord som smaker godt. Vel blåst, Ronny!


Jeg kan selvsagt ikke slappe av for meget. Jeg har startet en intensiv trening av brystmusklaturen. Skobutikken jeg har ferie fra har plutselig funnet det for godt å plassere t-skjorter i macthende farver (Oransj) på kroppene til oss annsatte. Jeg kler ikke et slikt plagg og må derfor bygge opp mine litt for kjøttfulle patter. Stramme og fine er målet. Jeg har alt tatt armhevinger i en uke og ser med litt godvilje at det hjelper. 3 uker med denne type trening skal være det som må til ifølge Rune. Det er ikke ofte jeg tar Runes ord for god fisk. Men på dette feltet vet jeg at jeg kan stole på ham.


Apropos Rune. Kjempen har kjøpt hus sammen med sin fremtidige. Og Roy og meg selv er i morgen hyret inn til veggmaling av husets fasade. Som lønn for strevet får vi kost i form av pils og reker. Losji har vi fra før av. Nå lurer jeg på hva jeg skal bruke som malertøy.

21.6.05

Jeg tror på at dette blir en fin sommer. Det er en slik tro jeg vil leve i nå, rett før mine tre uker med ferie.


3 uker ferie, mann! Du snakker. En ferie som skal gjøre godt. Jeg gleder meg til å leve livet. Jeg vet ikke helt hva jeg skal bruke ferien til. Jeg vet at midt inni ferien kommer Quartfestivalen. Siden programmet i år er så ræva på Quart må nok bare inrømme for meg selv at hovedfokus blir øl og sol. Håper jo på sol. Jeg tror også dette blir innholdet i uken før og etter Quart. Øl og sol. Men jeg behøver ikke mer. Øl og sol lyder som fin sang i mine ører. Kanskje litt vin og noen piker så lyder sangen virkelig bra. Oi. Nå gleder jeg meg til ferie. Hei, livet! Her kommer jeg.

9.6.05

Det er mange år siden jeg behøvde å kjøpe billett til Quartfestivalen. Men i år derimot... Plutselig var det nesten tomt på billetter og jeg måtte bruke 1500 kroner på en slik sak som sørger for at jeg kan ferdes på Odderøya. Og det viser seg at det som skjer der ute, på Odden er helt uinteressant. Ingen band som vekker interessen. Så klart, når jeg først er der ute, så får jeg med meg Foo Fighters og Mars Volta. Men bortsett fra det, er det egentlig bare band der som jeg helst ikke vil se. Helst unngå. Som å komme på voerspiel hvor det bare spilles McMusicplater. 1500 kroner er en stor sum for meg. Jeg har slettes ikke råd og jeg sleit økonomisk på grunn av billettkjøpet. Jeg ser på programmet og lurer på hvor de bandene jeg har lyst til å se ble av. De bandene jeg har hørt om at skal komme. Dem jeg kjøpte billett for og se. Jo, klubb. De spiller på byens mange forskjellige utesteder. Langt på natt. Steder som tar bortimot hundrelappen i inngangspenger.


Klart jeg skal tilbringe uka i sola mens jeg nyter sur øl fra plastglass. Det blir en sosial og fin uke, i fyllas tegn. Bare synd man må bruke så mye penger for å bruke så mye penger... om dere skjønner hva jeg mener.