26.2.05

"Vel. Håper det går bedre med tegneseriene dine. Hadet bra!"


Bedre med tegneseriene mine? Jeg hadde ikke sagt at det gikk dårlig med tegneseriene mine til denne personen som traff meg i min rolle som skoselger. Men kanskje, kan hende, fordi personen ikke hadde sett tegneseriene mine i noen av de publikasjoner han leser og at jeg jobbet i skobutikk gikk han ut i fra at det ikke gikk så bra med tegneseriene mine. Som om jeg vileløst går fra forlag til forlag med en bunke dårlige tegneseriefigurer som jeg vil få på trykk. Det irriterer meg når folk ikke skjønner seg på visse ting. Jeg vil ikke ha tegneseriene mine på trykk i Norsk Ukeblad. Få det inn i den tjukke knollen din. Billy trykker aldri Downs Duck, og jeg er fornøyd med at det er sånn.


Jeg har det bra som jeg har det.

14.2.05

Dette skjedde på fredag:

Sabla Bra Reklame 2004


Sabla Bra Reklame gikk av stabelen for 8'ende året på rad og rekke. Dette var mitt fjerde år som konfransier. Årets tema var Lateshow alla Letterman. Snedig hva? På bildet spiser jeg et knusktørt horn mens juryforman Erik Heisholt leser opp juryens begrunnelse for gullvinneren i Reklamefilm Christian Nordland fra Recommended.


Fædrelandsvennen skriver dette om begivenheten.


Til tross for at vi i styret til tider elsker å lage dette arrangementet (ikke minst parodifilmene)har vi ikke energi til enda et år. Så vi takker for oss og får håpe for bransjen og byens del at noen andre tar tak i dette. Det vil være synd å slutte nå mens standarden for lokal reklame er så høy. Så jeg håper jeg neste år kan sitte som tilskuer i salen og oppleve denne festen.

10.2.05

Jeg ligger å klør meg på leggene her en aften. Det var vel nærmest natt å regne. Så merker jeg at utsiden av begge leggene mine er glattere enn innsiden. På innsidene er det hår, og på utsidene er det nesten helt glatt.


Jeg tenker lenge mens jeg gransker leggene i lyset av leselampa. Kjenner. Det er merkelig glatte utsider. Har jeg gjort det sjøl? Kanskje i fylla. Eller... Nachspielet jeg hadde, med påfølgende overnattingsgjester... Sloknet jeg først og de andre luringene barberte leggene mine. Begge. Bare på utsidene. Det er dårlig gjort.


Eller... Har jeg bare naturlig ujevnt fordelt hårvekst?

8.2.05

Før var kviser krydder for fjeset mitt. Slik er det ikke lenger i like stor grad. Og det takker jeg Satan på loftet for. Men kvisene har flyttet seg til å bli byller og veskende krater på rygg, skuldre og noen ganger brystkasse. Takk, Faen.

2.2.05

Brunt utflod fra mannevagina.


Slappe av i anus og slippe ut litt brunt stoff.


Rævsugle.


Møkkåpning.
Blå Tåget: Nya vantarna


Tappa inte nya vantarna
det blåser, det blåser så kallt
Gör inte av med alla slantarna
det är så dyrt att leva

Tappa inte alla tänderna
när det blåser, det blåser så kallt
Darra inte så med händerna
det är så hårt att leva

Livet rinner mellan fingrarna
ta vantarna på, det går så fort
Dom samvetslösa livsförskingrarna
står och ruskar i sin port

Och vad du gör, tappa inte nu besinningen
när det blåser kallt
Ta bort pistolen från tinningen
det är så dyrt att leva