30.11.04

Jeg skulle til å fortelle dere noe, men så trur dere fader meg ikke Rune, sa det før meg. Vel talt, bastard.

29.11.04

Gjør meg den tjeneste å lese Charles Bukowskis Postkontoret.

charlie

16.11.04

Jeg klør under armene. På søndag barberte jeg meg under venstre armen for vi lagde en reklamefilmparodi på Gillette med Sabla Bra Reklamegjengen. Igjen ofret jeg meg. På mandag fortalte de meg på jobb at jeg måtte ta den andre armhulen også, ellers kom det til å vakse mye stivt hår ut av venstre og fremdeles være det myke fluffy som er under høyre. Så jeg tok den armhulen også i går. Nå klør jeg under begge. Det stikker og klør.

13.11.04

Juleverkstedet har startet hos familien Haugeland. Når jeg sier familien så er det egentlig bare for å være litt vittig. Familien Haugeland er i dette tilfellet kun meg.


Et tjuetalls akvareller med jule(aktig)motiv skal lages og forhåpentligvis selges for en god slant, slik at jeg på den måten får råd til julemiddag og krykker til lille Timmy.

11.11.04

"Du er jo passe dum da, Ronny, som drar på byen hver helg og bruker masse penger på øl når du sliter slik økonomisk". Om det er så avgjørende for min økonomiske fadese at jeg spinker og sparer ved å la helgene gå uten en, to eller tre enkle fyllekuler så hold opp med å be meg bli med på byen!!


Nå skal det også sies: Jeg er ikke vrien å be.

8.11.04

Dette kan du kjøpe til dine fettere og kusiner til jul. De vil nok bli npkså glade. Bakerst i denne fine boken, som oppsumerer Jasons tid før han for alvor lot fuglemannen bli sin løpebane, finner du bidrag fra andre kjente og kjære tegnere. En av dem er kjente og kjære Ronny Haugeland. Downs Duck møter Mikke Død og dør. Spring og handl!


Jeg rappa bildet av boka fra siden din jeg, Roy. Går det greit?

1.11.04

Jeg er lat og dum. Men min dårskap kan også frembringe geniale idèer. La meg berette.


Før ryddet jeg oftere. Nå har jeg ikke ork til det lenger. Oppvasken blir stående i veldig lang tid før jeg finner overskudd til å ta den for lengst nødvendige oppvasken. I dag var jeg lur. En ferdig pizza i ovnen. Ingen rene tallerkner. Jeg pakket simpelthen inn tallerkenen i aliminiumsfolie. Dette var så lurt kom jeg på at jeg i fremtiden vil komme til å pakke inn tallerkenene før jeg skitner dem til også.


I kveld skal jeg ta oppvasken og starte et nytt og bedre livet.