31.10.04

Neida. Det gikk greit. Fikk ikke blackout. Lever i beste velgående i dag. Bare litt sulten og tørst er alt.

30.10.04

Som sagt, Erlend, en bra fyr på de fleste måter. Nå sitter han å venter hjemme hos seg selv på meg med sprit. Jeg skal bare skrive dette så går jeg. Oppdatering i morgen, om jeg klarer å trekke kroppen ut av senga (eller kommer meg hjem i live).


Usj. Det er noe veldig trist og forferdelig harry over det å vite at man drar ut for å drikke seg så forbaska tullerusk og full. Dere skal få lov til å snakke stygt og bekymret om meg bak min rygg.

25.10.04

Erlend er på alle måter en bra fyr. Han spiller trommer i bandet mitt og er ikke gnien på alkohol. Men han har gjort den feilen at han har holdt kontakten med vennene sine fra barne-og-ungdomsskolen. Dette er typer som setter pris på en god fest, som jo er sympatisk nok. Men de holder fester som kids på under tjue syns er morsome. Jeg hadde lovt Erlend å bli med ham på voerspiel på lørdag. Jeg drakk sprit og sang på karaokeanlegget deres. En jente rapte manneraper hele tiden. Jeg husker fint lite fra byturen etterpå. På søndag var jeg veldig fyllesjuk til langt på natt.


Det slår meg, jeg har ikke kropp til å oppleve slike fester særlig ofte. Det ville gjort meg til en halv mann over tid. Men jeg er nokså sikker på at Erlends barndomskamerater har slike fester hver helg. Jeg grøsser ved tanken.

23.10.04

Plakaten jeg brukte tid og krefter på var til ingen nytte. Artistene pyset en etter en ut av konsertkvelden av ulike årsaker. Kristiansand. Bygda med det lille hjertet. Ha ha ha ha!!

11.10.04

I dag retter jeg mitt hat mot hunden. En venninne av meg, Cecilie, hadde to katter. Nå har hun kun en igjen. En hund beit ryggraden av katten og katten måtte avlives fordi den ble lam. I dag tenker jeg, til helvete med hunden. Den kjøteren. Smisker og er lydige og snill, men så snart du har vendt den ryggen forvandles den om til verste rovdyrjævelen. En jævel med svære spisse tenner og rødglødende øyne som spiser små barn til frokost og katter til mellommåltid. En hund bør tjores fast, lenkes, "på plass!". Ikke drive fritt omkring. Ulvejævel. Skal vi gjete katter for at ikke hunden skal spise dem? Som sau? Sauen blir ikke gjetet, og ulven skutt uten så mye som et sukk når den dumme teite sauen må bøte med livet. Dumme dumme sau og dens bonde. Jeg kjenner at jeg hater dem også. Jeg hater hunden, men ikke ulven. Ulv er hund. Argh! Jeg kjenner det dukker opp en selvmotsigelse om jeg fortsetter å skrive.

6.10.04

En liten fingerferdig mann fra Thailand var på besøk i byen vår og tok mål av kroppene til bleikfeite nordmenn. Rune og jeg var et par av disse dissende typene. Om førti dager får vi en skreddersydd dress i posten. Jeg håper virkelig at jeg har gjort lurt i å la pengene mine gå til denne mannen.


En ny bassist har erstattet min bror i supercoverbandet Figur Flint. Bassisten lyder det velklingende navnet Elvis Zetlitz. Det viser seg at min bror like godt bare kan gå å vogge, fordi Elvis vet å spille bass. Spille bass bra.


Dress i dag, bass i går. Bra.