31.8.04

Denne gang skal jeg skåne deg fra klaging. Jeg skal fortelle deg at jeg etter kveldens øving med Figur Flint er svært stolt av bandet mitt, og ikke rent lite stolt av meg selv også. Tross i at kjeven bare åpner seg 1 centimeter gjorde jeg den beste øvingen til nå. Vi gikk alle fra øving med et smil om munnen og høye forhåpninger til oss selv når vi på fredag skal spille konsert. Konserten kan bli avlyst da. Det er nemlig utendørs dette, og blir det regn, ja, så er vi fucked. La oss be sammen:


Kjære Gud, du som er i himmelen. send oss penvær eller ihvertfall opphold til fredag. Gjør du det skal jeg være litt mer overbærende mot folk som tror på Gud.

30.8.04

Jeg var hos tannlegen i dag, klokka halv 2. Jeg gruet meg nokså mye, siden jeg ikke klarer å åpne gommen. Dette viste seg selvfølgelig å være et problem. Jeg hadde fått betennelse og litt feber. For at muskelen som styrer kjeven skal slappe av må jeg ta en antibiotikakur. Ny tannlegetime neste mandag klokka 3.


Ikke glem:

Fredag 3. september


(Design: Rune Helander)

29.8.04

Helvete, helvete, helvete. Visdomstanna mi blir ikke bedre akkuratt. Hele venstre side av hodet mitt pulserer. Det gjør vondt. Jeg klarer bare åpne munnen min litt. Jeg klarer nesten ikke pusse tennene mine uten at smerten blir så stor at tårene pipler frem. Tanken på å dytte mat inn der, som skal tygges, gjør at jeg mister matlysten. Hva er det kroppen min driver med? Hvorfor vil den meg så vondt? Skjønner den ikke at jeg ikke har plass til flere tenner i den lille munnen min?! Helvete, helvete! Noen har lagt ut feller for meg. Faen, faen! Det gjør dritvondt.

28.8.04

Faen, faen, faen. Det er minst syv år siden jeg var hos tannlegen sist. Den gangen var det for å trekke en visdomstann som vokste inn i den delen av munnen som holder kjeven sammen. Den muskelen der. Nå skjer det samme igjen. Bare på andre siden. Venstre side oppe i munnen. Det er så ille at jeg ikke klarer å åpne munnen helt opp. Jeg har liksom ikke dritlyst til å gå til tannlegen og trekke. Men jeg vet jo at det er det jeg må. Faen, faen, faen.

23.8.04

Tilbake på jobb etter en ukes ferie. Hva jeg gjorde i ferien? Næh... Ikke stort. Lå i senga stort sett hele tiden. Gjorde stort sett ingen ting. Ingen ingen ting. Så litt film. Så egentlig masse film. I helgen ihvertfall. På lørdag så jeg fire filmer jeg lånte av Roy. Mishama, Jaws (den hadde aldri sett før og det var faen meg på tide), dokumentaren Easy Rider Raging Bull og Totally Bill Hicks. Alle filmene jeg lånte av Roy var ganske bra.


På søndag hadde jeg ikke lyst til å gjøre stort da heller, og tuslet bort til Rune (Rune har ingen hjemmeside, men her er et bilde av ham) og lånte noen filmer av ham. Paycheck, Terminator 3 og Das Boot. Das Boot hadde jeg heller ikke sett før, og den var kjempe bra og kjempespennende. De andre to Rune lånte meg var heller dårlige. Heldigvis hadde han lånt dem av en han kjente igjen. Heldigvis.


Nå tror jeg det kan gå noen dager før jeg ser film igjen. Takk for lånet gutter!

17.8.04

Svømme, bade eller sole seg om du vil... Ingen av disse tingene lar seg gjennomføre i dag. Det regner. Jeg har en uke ferie og det regner og tordner. Typisk min flaks. Typisk min flaks! Grrr!


Men det viktigste er nå, uansett, at jeg får meg noen fridager borte fra en jobb som er i ferd med å gå meg kraftig på nervene. Og da mener jeg kraftig. Kraftig! Grrr!


Dere som følger denne bloggen av en slags dagbok, vet at jeg bruker siden for å få utløp for innestengt frustrasjon. Jeg forbanner det jeg måtte behøve å forbannes når jeg er forbannet. Det er sånn dette fungerer.


Men, jeg har da litt hyggelig å komme med fra tid til annen også. 3. september (det er noen uker til) så skal Figur Flint holde konsert igjen. Denne gangen i Ravnedalen. Vi gjør store forandringer i låtvalget denne gangen. Alt som ikke fungerer skrelles bort og vi starter nesten fra bunnen av med kun en håndfull låter som fungerer, og jeg har valgt ut en håndfull låter til, som jeg håper blir fine. 3. september skal også den sjarmerende og talentfulle Tara gjeste Figur Flint. Tara og Figur Flint skal synge en duett, og Tara skal også spille to av sine egne låter, sammen med mitt band! Stas. Jeg tror det blir fint.

9.8.04

Egentlig var jeg blitt lovt fri denne uka. Da skulle jeg ligget på svalberget og lepjet i meg solstråler mellom hyppige bad. Istedenfor står jeg fra morgen til sen ettermiddag og ser missunnelig på de lettkledde menneskene som kommer inn i den klamme skobutikken for å kjøpe sandaler.


Neste uke derimot, krysser fingre for fint vær, skal jeg ha meg en velfortjent friuke.

5.8.04

Bursdag midt i ræva!


28 årsdagen min var ensom. Jeg satt aleine og så på Simpsons sesong 3 som jeg hadde fått dagen i forveien av min gode venn Rune Helander. Tegna litt, chatta noe, og surfet endel på nettet. For en nerdekveld. Formiddagen tilbrakte jeg på skobutikken. På bursdagen min fikk jeg vite at jeg ikke fikk fri når jeg trodde jeg fikk fri.


Når man blir så mange år virker det helt meningsløst og gjøre noe som helst ut av dagen. Det er ikke stas å bli eldre lenger. Jeg fikk nesten ingen gaver heller. Det er som om man ikke trenger gaver på bursdagen sin lenger. Jeg fikk en krydderkarusell, sokker, underbukser og et belte av mamma. I dag kom gamlekjæresten min Åse Marie innom meg på jobb og gav meg en Fleksnes bok fra skikkelig gamledager som hun hadde funnet på en bruktbutikk i Tønsberg. Den ble jeg kjempeglad for. Hele Fleksnesepisoder er skrevet ned i den. Jeg skal lese den på senga i kveld. Høyt. Jeg skal imitere alle stemmene fra episodene.


Det er forresten varmt, klamt og fælt på jobb om dagen. Kroppen tappes for all energi i løpet av få timer og man blir gående rundt som en zombie resten av dagen. I dag er det torsdag. Hvilket betyr 10 timer på beina.


Nå skal jeg krype til sengs og kose meg med nok en håndfull Simpsons. Først episoden, så den samme episoden med kommentarspor. Som en ekte jævla nerd.

3.8.04

Hurra for meg som fyller mitt år. Ja, meg vil vi gratulere.


Bukk, nikk, nei og snu dere omkring da for faen!

1.8.04

Det var heldigvis ikke en homofestival jeg var på. Heldigvis, sier jeg fordi jeg er jo ikke homo. Jeg liker aller best jenter. Jenter er min greie.


Jeg har blitt solbrent. Solbrent er bra. Det gir status. Jeg er stiv og støl i hele kroppen. Hvert ledd verker. Det er fordi jeg har sovet i telt på en luftmadrass med alt for lite luft i. Jeg var også dum nok til å gå mange mange kilometer barbeint. Det gjorde grusomt vondt. Greia med festivalen var å høre musikk og se spennende band. Jeg så ingen band. Jeg ble bare full og trøtt og sliten og solbrent. Men jeg hadde det gøy. På fredag spilte Ring, og jeg koret med og spilte munnspill på en låt.


Er du redd,
har du angst,
er du bekymra for å dø?


... sang vi, bare på engelsk.