27.3.04

Nok en anmeldelse for Stimuli.nu. Denne gangen anmeldte jeg Home Groan-konserten.


Så har jeg gjort et par tegninger til denne uka. Den ene er en vitsetegning til quart.nos sider. Slik ser den ut. Den andre er til papirytgaven av Stimuli. Slik.

21.3.04

Jeg vet fint lite om økonomi. Men såpass vet jeg at gleden ved det å ha penger ligger ikke i det å spare. Nei, mine penger er til for å brukes. Jeg vil ha god mat og drikke. Jeg vil ha musikk og film. Jeg vil ha spennende opplevelser. Etter at regningene er gjort unna er det en liten slump penger igjen til denslags. Det liker jeg. Det er slik det er når man har fast jobb. Da har man en liten slump penger igjen til ting som er gøy.


I dag er alle luftveier stappende tette. Jeg står til knes i snørr. jeg tenker at jeg sikkert blir skikkelig forskjøla og dårlig og kanskje må ta meg fri fra jobben noen dager. Med en legeærklæring kan jeg med god samvittighet sitte hjemme fremfor TV eller dataskjerm og bare slappe av. Kanskje jeg ikke blir skikkelig forskjølet. Da går jeg på jobb med en dryppende nese.


Nå skal jeg sette meg ned å skrive en anmeldelse av en konsert jeg var på i forgårs. Ai Phoenix. De var kjempebra. Så det blir anmeldelse av det gode slaget.

18.3.04

Ugh, ugh, pølse med gugg.


Jeg har så lyst på pølse. Jeg spiser pølse ytterst sjeldent, men, når man kan koke dem selv, har på løk, jalapenos og reven ost i et pølsebrød er det kjempegodt. Jeg bruker ikke ketchup. Jeg bruker heller salsa. Kan hende jeg har bittelittegranne sennep på. Det har jeg lyst på nå.


Jeg er veldig sulten. Det hjelper ikke å være sulten når man er raka fant. Jeg venter store beløp inn på kontoen min. Jeg vet ikke når, men jeg håper på snart. Håp flytter ikke mine fjell. Mine fjell flyttes av venting og atter venting. Det hjelper lite at skobutikken jeg jobber i roter med lønningene hver gang. Denne gangen klarte de å regne om timelisten min til at jeg jobbet over tjue timer mindre enn det jeg hadde. Det blir mindre penger av denslags (dekker de viktigste regningene kanskje). Det har vi rettet opp i nå. Men jeg venter fremdeles på etterbetaling. I mens har jeg gravd et kraftig minus på kontoen min. Etterbetalingen fyller minusen så vidt det er.


Så sitter jeg her med en helt sinnsyk trang til å spise pølser.

9.3.04

Nye tegninger beveger seg nå ut fra min computer og inn i tidskrifter og nettsteder. Bob får denne til sitt magasin. Quartfestivalen får denne til sine hjemmesider.

7.3.04

Lenge siden jeg har latt høre fra meg nå, må jeg si. Vel, dere kan tro jeg har hatt travle dager i det siste. Ikke nok med at skobutikken tar mye av oppmerksomheten, men jeg har også hatt et dusinvis andre gjøremål.


Det er ingen hemmelighet at jeg har en og annen tegnejobb i histen og pisten. Tegneserier også. Jada. Jeg vet jeg sa at jeg hadde sluttet å tegne tegneserier. Jeg tegner tegneserier likevel. I morgen eller en av de nærmeste dagene skal jeg legge ut smakebiter på den siste tidens arbeider.