29.11.03

Jeg lever fremdeles et brillefint liv. Synd jeg ikke har mer penger. Men den regla har vi vært borti før. I dag er det sleppefest på den lokale kulturavisen Stimuli hvor jeg har med både en annonse for Geheb (den lokale bakeren) og en illustrasjon for et lite stykke skriveri. For dette får jeg 800 kroner og ei flaske litt besk rødvin. Men det er mest fordi det er for den lokale kulturavisen at jeg gjør tegningene. Den gode gamle for-åvære-grei.

28.11.03

Fuck. Jeg slettet ved et feiltak den siste bloggen jeg skrev.

25.11.03

Siste Bild & Bubla er i handelen. Boken min er anmeldt av Morten Harper som har trillet en trist treer. Det er visstnok samme anmeldelse som stod i Morgenbladet for en stund tilbake. Den gangen gjettet jeg ikke at terningkastet var en treer. Fordi der kaster de ingen terning. Kan du gjette hvilket terningkast som passer til denne teksten?


Vel. Jeg skal ikke la Harpers terningkasting gjøre meg sur og lei. Jeg skal kose meg fremfor fjernsynsapparatet. Om kun en halvtime til begynner min favoritt-TVserie Kongen av Queens. Eller... Det er ikke helt sant. Min favoritt-TVserie er Curb Your Enthusiasm. Men den går ikke på norsk TV ennå. Men jeg har sett alle episodene i alle sesongene via internettet.

24.11.03

Det er denne siden som gjør meg grønn av misunnelse og fast bestemt på at jeg er nødt til å rappe triksene til Sbritt og gjøre dem til mine egne.

20.11.03

Computeren min er nokså frisk, og det jeg trodde var problemer fra Nextgentels side (som gjorde at jeg ikke var på nett) viste seg å bare være nettverkskortet på min maskin. Så nå er jeg oppe og går igjen. Hei hvor det går!


Katten min Sander, han har slått seg midt på hodet. Et ekkelt og veskende sår som lukter vondt er i ferd må å gro nå. Jeg syns det er rart at han har slått seg så kraftig. Katten er jo kastrert og skal være av den rolige typen i følge ekspertene på området. Men likevel vil han ut i et øyeblikk og inn i andre øyeblikket. Ofte er han ikke fornøyd med maten han får, mens andre ganger sluker han det i seg. Hva er dette for en fyr?

18.11.03

Da kultur og underholdningsprogrammet Stereo på NRK2 gikk på søndag ble jeg mektig imponert over at Morten Harper hadde valgt å sitte fremfor utstillingen min på Serieteket da han skulle fortelle om et eller annet tegneserierelatert. Det er nesten som om jeg selv var på TV.

14.11.03

Jeg er fremdeles uten internettforbindelse hjemme. Jeg sniker meg til å sjekke mails og sånnt på datamaskinen på jobb. Det er selvsagt ikke lov (men det vet jeg liksom ikke ennå).


På lørdag ble bankkortet mitt slukt da jeg ville ta ut litt penger etter å ha fått lønn. Da jeg på mandag ville ha det tilbake fortalte en streng dame meg at jeg får et nytt kort, men denne gangen uten Visa på. Det var visst ikke så bra at jeg endte opp i minus på kortet hver måned. Det var visst ikke lov. Så når jeg nå får nytt kort blir det et uten Visa. Jeg kan bare vinke adjø til DVD og CDbestillinger via internettet.


ADJØ.

7.11.03

Jeg har blitt så tynn.


Etter en og en halv måned på skobutikken har jeg tatt kraftig av meg (Dere vet, før satt jeg bare på en kontorstol hele dagen og rørte meg minimalt. Nå løper jeg frem og tilbake og står oppreist hele dagen på skobutikken). Jeg har ikke vekt slik at jeg kan veie meg støtt og stadig, men jeg har en skjorte som da jeg kjøpte var alt for trang (virkelig ALT for trang), den bruker jeg som en slags målestokk på om jeg har tatt av meg eller lagt på meg. For et par måneder siden var det store gliper mellom knappene hvor magen presset på. I dag har jeg skjorten på meg og den sitter løst over mageregionen.

4.11.03

Husk å skru på radioen på NRK P1 klokken fem over seks i kveld!

3.11.03

Programmet Balsam på den riksdekkende radiokanalen NRK P1 har tatt en prat med meg om tegneserier. Jeg forteller villig vekk og du kan nok en gang lytte til min fløyelsmyke stemme i morgen (tirsdag) fra klokken 18.05 og utover.
Etter 10 dager hjemmefra kommer en litt tynn men glad katt hjem. Han spiser godt og sitter på fanget mitt hele dagen og sover ved min side i sengen hele natta. Velkommen hjem Sander.